slidesep2.jpg
Spring, voor alle middelbare scholieren!
slidesep4.jpg
Huiswerk in een rustige en leuke omgeving
header_7.jpg
Spring biedt persoonlijke en betrokken begeleiding
slidesep3.jpg
Huiswerkbegeleiding, coaching en meer!

SPRING HUISWERK EN COACHING

- OP DRIE LOCATIES IN HEEMSTEDE EN HAARLEM -

Spring Huiswerk en Coaching is opgezet om scholieren van de middelbare school te begeleiden bij het plannen en maken van huiswerk en om deze extra (persoonlijke) ondersteuning te bieden, als daar behoefte aan is.

In een prettige omgeving kunnen de scholieren huiswerkbegeleiding en/of bijles volgen. Wij vinden het van cruciaal belang om echte verbinding te maken met onze leerlingen, om hen de noodzakelijke individuele begeleiding te bieden die hen echt verder helpt. Met focus op een betrokken en persoonlijke begeleiding maakt Spring het verschil!

Het doel van onze huiswerkbegeleiding en bijles is om de leerlingen te ondersteunen door middel van het verbeteren van studievaardigheden, het ontwikkelen van hun studiemotivatie en het opstellen van korte en lange termijn doelstellingen.

Spring biedt gemotiveerde en deskundige huiswerkbegeleiders die leerlingen kunnen ondersteunen de slag naar zelfstandig plannen en werken te maken.

Wij hopen u te ontmoeten bij een van de drie vestigingen van Spring!

Lees meer 


ZORG VOOR EEN GOEDE START OP DE MIDDELBARE SCHOOL!

Met een workshop en veel persoonlijke aandacht helpen we de beginnende middelbare scholieren bij hun eerste kennismaking met school- en huiswerk. In de laatste week van september wordt een Leren Leren-workshop aangeboden, die de beginnende leerling een stevige basis en ondersteuning geeft. Deze zit bij het tarief van onze begeleiding inbegrepen. Neem nu contact op voor meer informatie.

Lees meer

SPRING PARTNER EXAMENTRAINING HAARLEM

Samen met Haarlem Bijdeles en Huiswerkbegeleiding H2 is Spring in 2017 Examentraining Haarlem gestart. Met Examentraining Haarlem bieden wij examenkandidaten de beste voorbereiding op de eindexamens in Haarlem. Dat kan met onze schoolexamen(SE)-trainingen door het jaar heen en de examentrainingen in april en mei. Zie voor meer info: www.examentraininghaarlem.nl.

HUISWERK, DE BALANS TUSSEN LOSLATEN EN BEGELEIDEN

Huiswerk, een spannende uitdaging voor nieuwe middelbare scholieren. Maar ook vaak voor hun ouders. Als jouw kind straks dagelijks huiswerk krijgt, wat kun je dan het beste doen? Loslaten, begeleiden of van een afstandje meegluren via magister?

Lees meer