"ONZE ZOON VOELT ZICH ER GOED BIJ!"

REFERENTIES

Kyle gaat lekker en dat doet mij goed om hem zo te zien. Hij heeft deze proefwerkweek goed gepland en voorbereid en hij heeft steeds een erg goed gevoel gehad bij de proefwerken. Het feit dat hij zo lekker in zijn vel zit en zelfvertrouwen heeft gekregen, komt mede door jou (Diederik) en je team. Jullie geloofden in hem en hebben hem heel goed gecoacht en begeleid. Dat had hij net even nodig. Ik vond het heerlijk dat dat je af en toe per mail of whatsapp feedback of een update gaf. Dank voor jullie fantastische steun!

Fang G., moeder van Kyle

Onze zoon is vorig jaar begeleid door Diederik en dit jaar door Renske. Heel prettig was een regelmatig contact tussen de begeleiders en ons met regelmatige terugkoppeling over de voortgang van onze zoon. Hij heeft bij Spring vooral baat gehad door het gestructureerde leren werken en het eerst accepteren van het werken met schema’s en later zelf creëren van schema’s.
Bij Spring wordt met grote flexibiliteit gewerkt, waardoor afspraken ook op korte termijn ten behoeve van de leerling kunnen worden aangepast. Wat wij heel erg hebben gewaardeerd is dat bij Spring ook echt moeite is gedaan de termijn zo intensief en kort mogelijk te houden. Onze zoon is dus inmiddels van huiswerkbegeleiding af, en is nu zelf in staat zijn werk te organiseren.

Lorenz S., vader van Tijmen

Wij vinden Spring super, want ze helpen Sammy enorm met plannen en het organiseren van zijn huiswerk. Dit geeft zeer veel rust. Vooral voor Sammy, maar ook voor mij (als moeder). Ik vind het zelf ook prettig dat ik geregeld contact heb met Diederik. Die altijd op een gemotiveerde en positieve manier te werk gaat en daar gaat het mij vooral om.

Heleen E., moeder van Sammy

Sinds de opening van Spring geniet onze zoon de volle aandacht van Diederik. Vers uit de lagere school banken en fanatiek sportend in een selectieteam bestond de behoefte om zijn eerste middelbareschooljaar meer rust te geven, binnen heldere kaders en met het volle verstand. Dat vereist aandacht, training en coaching. De omgeving waarin hij nu verkeert leert hem leren, in combinatie met zijn sport, en geeft hem vertrouwen. Niet alleen het maken van huiswerk en het gehele proces daaromheen krijgt de aandacht, ook de fysieke gesteldheid. Onze zoon voelt zich er zeer goed bij!

Herre K., vader van Sem

Ik zit sinds een tijdje op Spring Huiswerk. Hiervoor zat ik op een andere huiswerkbegeleiding, maar dat was niks voor mij. De ondersteuning is hier veel beter. Ik kan je dit advies geven: als je een huiswerkbegeleiding wilt met goede ondersteuning en uitleg maar toch ook gezellig met genoeg pauzes, dan is dit jouw huiswerkbegeleiding!

Marijn van der E., leerling van het Sancta Maria

Ik ben de vader van een intelligente maar soms lastige puber die in deze periode van zijn leven wel wat begeleiding kon gebruiken. Na maanden door Spring begeleid en gecoached te zijn zit mijn zoon nu beter in zijn vel en neemt hij zijn huiswerk veel serieuzer. Zijn resultaten zijn ook stukken beter; een significant verschil mag ik wel zeggen. Ik ben dus zeer te spreken over de huiswerkbegeleiding bij Spring.
Diederik is een door de wol geverfde no-nonsense man die zich op een oprechte manier verbindt met de scholier en het begrip afstand-nabijheid, empathie en discipline prima weten toe te passen. Diederik... bedankt voor je inzet!

Eric van E., vader van Joris

Ik vind het fijn om mijn huiswerk op Spring te maken omdat het lekker rustig is. Als ik vragen heb of overhoord wil worden, dan is er begeleiding. En ze zijn hier heel aardig en gezellig.

Mara de B., leerling van de Haemstede-Barger

Vanaf het eerste moment wist Diederik bij Tijn de juiste snaar te raken. Hij wist precies wat Tijn nodig had namelijk een fijne plek, vaste structuur en naast hard werken ook genoeg tijd voor een praatje over voetbal of potje darten. Tijn voelde zich bij Spring welkom, gesteund en gemotiveerd.
Tijn is over naar 4 VWO en dat is vooral gelukt dankzij hemzelf natuurlijk en Spring heeft hem daarbij dat benodigde duwtje in de rug gegeven! We willen Diederik en alle andere begeleiders heel hartelijk danken voor de laatste-en-zware-loodjes-begeleiding van Tijn en de updates naar ons.

Maarten en Marieke K., ouders van Tijn