WIE ZIJN WIJ

Spring Huiswerk en Coaching is in 2013 opgezet door Diederik ter Haar. Diederik is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Spring en neemt de huiswerkbegeleiding en coaching voor zijn rekening op de vestiging op de Crayenestersingel. Hierin wordt hij bijgestaan door de vestigingsmanager op Alliance Edward Koster en een deskundig, ervaren en betrokken team van begeleiders en bijlesdocenten.

Diederik ter Haar
Diederik is oud-leerling van het Kennemer Lyceum. Na zijn studie Politicologie is hij op meerdere gebieden actief geweest. Van de financiële sector in Londen tot redacteur van een tijdschrift en van communicatiespecialist tot programmamanager bij het Ministerie van Economische zaken te Den Haag. In 2003 heeft Diederik een coachopleiding gevolgd bij het MMS Instituut en begin 2014 heeft hij zijn tweejarige opleiding tot Master NLP-coach afgerond. Inmiddels heeft Diederik 8 jaar ervaring met het coachen en begeleiden van jongeren.

Diederik: “In het begeleiden van jonge mensen ligt mijn passie, mijn kracht en ook mijn competentie. Als gediplomeerd coach heb ik besloten om me in te zetten voor die groep waar ik een sterke verbinding mee voel: jongeren op weg naar volwassenheid. Om hen te helpen de eigen kracht en talenten te herkennen en die verder te ontwikkelen.


Edward Koster
Edward heeft zijn middelbare schooltijd doorgebracht op het Fioretti College in Lisse en het Maerlant Lyceum in Den Haag, waar hij zijn VWO-diploma heeft gehaald. Na een studie Communicatiewetenschap aan de UvA is hij, na jaren in het bedrijfsleven, zich binnen Online Marketing meer met coaching gaan bezighouden. Vooral deze ervaringen (en zijn ervaring in het geven van bijles Economie) hebben zijn passie voor het begeleiden van (jong)volwassenen aangewakkerd. Sinds 2015 heeft Edward vele leerlingen ondersteund en gecoacht.

Edward: “De laatste jaren in het bedrijfsleven hebben me doen inzien waar mijn kracht echt ligt. Sindsdien begeleid ik als ZZP-er mensen en organisaties binnen het vakgebied Online Marketing. De combinatie met het structuur en begeleiding bieden aan scholieren, en het ondersteunen van Spring als organisatie, geeft me veel energie.”