Onze diensten

Wat doet Spring?

Spring biedt de volgende diensten aan:

Huiswerkbegeleiding
Dit is onze kernactiviteit. Wij zorgen ervoor dat scholieren - en hun ouders - zich over hun huiswerk geen zorgen hoeven te maken en dat de schoolresultaten goed zijn. Uitgangspunt hierbij is een intensieve, persoonlijke begeleiding in een ongedwongen sfeer. Geconcentreerd werken wordt afgewisseld met een gezonde dosis ontspanning en lol.

Bijles
Zodra een scholier extra uitleg nodig heeft, die verder gaat dan de standaard huiswerkbegeleiding, dan kan deze bijles krijgen. Spring beschikt over een team van bijlesleraren op alle vakgebieden.

Coaching
Onze leerlingen kunnen ons in vertrouwen vertellen wat er speelt. Wij bieden ze een luisterend oor, denken met ze mee en geven advies. Zij worden door ons aangemoedigd om vanuit een zelfredzame houding hun uitdagingen en problemen aan te gaan. Ieder kind kan zelf kiezen voor succes!

Evenementen en workshops
Spring organiseert regelmatig evenementen en workshops. Voor leerlingen en soms voor ouders. Hierbij worden ook gastsprekers uitgenodigd. Doel is om de kinderen te  te inspireren en met hen de dialoog aan te gaan over onderwerpen die van belang zijn. Uiteenlopende onderwerpen komen aan bod, zoals voeding, social media, studiekeuze, presentatietechnieken en leren ondernemen.